ادامه پست های انواع درب 1 و 2

درب های کشویی:به منظور جلوگیری از به هدر رفتن فضایی که برای باز و بسته شدن در مورد نیاز است درب های کشویی پیشنهاد میشوند.این نوع درب ها را به علت سختی استفاده خصوصا در مواقع اضطراری در مکان های عمومی مورد استفاده قرار نمی دهند.

درب آکاردئونی:این نوع درب ها که باز هم به منظور جلوگیری از به هدر رفتن فضاها خصوصاً درمورد بازشو های بزرگ پیش بینی می شوند.ااین درب ها برای اماکن صنعتی و گاراژها مورد استفتده قرار می گیرند و با لولای کناری و یا میانی طراحی می گردند.

درب های گردان:درب های گردان در مکان های با رفت آمد بالا مانند هتل ها وبرای جلو گیری از تلفات پیش بینی میگردند

نحوه یساخت ومشخصات ظاهری :مشخصات ظاهری ونحوه ساخت آن ها را از یکدیگر متمایز می نماید .

-درب های یک یاچند تنکه ی مانند شکل

-درب های دارای شیشیه خور بدون شیشه خور

-درب های ابزار خورده یا در ب های ساده

-درب های چوبی رنگ شده یا دارای رنگ چوب 

وعنواع دیگر از درب ها که هر یک از نقطه نضظر ساخت ممکن است بایکدیگر متفاوت باشند.

ابعاد و اندازه ی دربها : عرض درب بستگی به حجم فضا یا محیطی که به وسیله ی ان محدود می شوند وعوامل  و تعداد افرادی که از آن عبور می کند دارد.